Huom! Toimitukset jatkuvat normaalisti 15.2.2024!

Me & Martina tarina

Me & Martina on perustettu rakkaudesta perinteistä käsityötä kohtaan. Isäni on toiminut kultaseppänä yli 35 vuoden ajan ja eräänä tammikuisena iltana menin hänen verstaallensa mukanani luonnos korusta, jonka pintaan oli kuvioitu tähtiä. Tästä korusta syntyi ensimmäinen sarjamme Tuike. Laadukas, kotimainen valmistus on kaiken toimintamme pohja ja haluamme luoda koruja, jotka tuovat kantajalleen iloa vielä vuosienkin päästä.

Korumme saavat inspiraationsa Suomen kauniista luonnosta, sen lempeistä kesäpäivistä ja kuulaista pakkasaamuista, upeista luonnon pinnoista ja hetkistä luonnon äärellä. Jokaisella korullamme on oma tarinansa, jonka saat korun mukana. Me & Martina korut on suunniteltu muistuttamaan kantajaansa siitä, kuinka upea hän on ja tuomaan luksusta jokaiseen päivään.

 

Materiaalit ja valmistus

Korumme valmistetaan 80% kierrätetystä 925 hopeasta omalla verstaallamme Suomessa. Korumme eivät sisällä lainkaan nikkeliä. Korut platinoidaan kiillon varmistamiseksi ja tummumisen ehkäisemiseksi. 

 

Toimitushinnat ja -aika

Ilmainen toimitus. Toimitusaika 2-5 arkipäivää. Korut toimitetaan logollamme varustetuissa kauniissa valkoisissa pahvirasioissa, jolloin vältämme turhan muovin käyttöä. Korujen mukana saat korun tarinasta ja Me & Martinasta kertovan lapun.

 

Kaikilla koruillamme on elinikäinen takuu: 

Jos korusi menee rikki, vaihdamme sen aina uuteen. Olethan meihin yhteydessä info.meandmartina@gmail.com.

Oikean sormuskoon valinta: 

Suurin osa sormuksistamme on säädettäviä, joten esimerkiksi sormien turpoamisesta tai sormuksen lahjaksi antamisesta ei tarvitse huolehtia, kunhan käyttäjän koko osuu valitsemaasi kokoväliin. Alla olevasta taulukosta voit tarkistaa sormuskokosi. Suosittelemme mittaamiseen ompelumittaa, joka kiertyy helposti sormen ympäri. Voit myös kietoa langan löyhästi sormesi ympärille ja mitata langan pituuden. Langan tai mitan avulla saat laskettua sormesi ympärysmitan, jonka avulla löydät taulukosta omaa kokoasi parhaiten vastaavan sormuskoon. Kultasepänliikkeissä on myös sormusmittarenkaat joiden avulla saat kokeilla, miltä tietyn kokoinen sormus tuntuu sormessa. 

 

 

Vaihto- ja palautusoikeus: 

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksessa. Emme hyvitä palautuksesta aiheutuvia postikuluja. Kaikilla tuotteillamme on elinikäinen takuu.

 

Vastuullisuus

Pyrimme toimimaan mahdollisimman vastuullisesti ottaen huomioon niin ihmiset kuin ympäristönkin. 80% hopeastamme on kierrätettyä eikä hopeasta synny ylijäämää, sillä kaikki hopea voidaan uudelleenkäyttää. Arvoihimme kuuluu myös hyvän tekeminen ja lahjoitammekin vuoden mittaan varoja useisiin kohteisiin, mm. lasten joulupuukeräykseen.

 

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksuehdot:

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2 Lutakonaukio 7 
40100 Jyväskylä 
www.paytrail.com

Ota yhteyttä: info.meandmartina@gmail.com

Me & Martina Oy

Y-tunnus: 3149848-9

Käkikatu 39

18130 Heinola

info.meandmartina@gmail.com

041 311 8143