Aina ilmainen toimitus! Tilaa nyt, maksa myöhemmin.

Info

Me & Martina

 

Me & Martina on perustettu rakkaudesta perinteistä käsityötä kohtaan. Isäni on toiminut kultaseppänä yli 35 vuoden ajan ja jatkan käsityön perinnettä nyt omalla tavallani suunnitellen ajattoman tyylikkäitä koruja, jotka kestävät sukupolvelta toiselle ja muistuttavat kantajaansa siitä, kuinka upea hän on. Korut saavat inspiraationsa kauniista pohjoisen luonnostamme sekä upeista naisista ympärilläni. Jokaisella korullamme on oma tarinansa. 

Kiitos kun tuet suomalaista käsityötä!

Rakkaudella, 

Martina

 

Toimitushinnat ja -aika: Ilmainen toimitus! 

Toimitusaika 4-7 päivää. Korut toimitetaan logollamme varustetuissa kauniissa valkoisissa pahvirasioissa. Näin vältämme turhan muovin käyttöä. 

Kaikilla koruillamme on elinikäinen takuu: 

Jos korusi menee rikki, vaihdamme sen aina uuteen. Olethan meihin yhteydessä.

Oikean sormuskoon valinta: 

Suurin osa sormuksistamme on säädettäviä, joten esimerkiksi sormien turpoamisesta tai sormuksen lahjaksi antamisesta ei tarvitse huolehtia, kunhan käyttäjän koko osuu valitsemaanne kokoväliin. Alla olevasta taulukosta voit tarkistaa sormuskokosi. Suosittelemme mittaamiseen ompelumittaa, joka kiertyy helposti sormen ympäri. Voit myös kietoa langan löyhästi sormesi ympärille ja mitata langan pituuden. Langan tai mitan avulla saat laskettua sormesi ympärysmitan, jonka avulla löydät taulukosta omaa kokoasi parhaiten vastaavan sormuskoon. Kultasepänliikkeissä on myös sormusmittarenkaat joiden avulla saat kokeilla, miltä tietyn kokoinen sormus tuntuu sormessa. 

 

Korujen materiaali ja vastuullisuus: 

Kaikki korumme on valmistettu vähintään 80% kierrätetystä hopeasta. Käytämme laadukkaita keinohelmiä ja synteettisiä zirkonia-kiviä. Kaikki korumme on valmistettu Suomessa omalla verstaallamme. Pyrimme toimimaan mahdollisimman ekologisesti ja vastuullisesti, sillä haluamme osaltamme huolehtia ympäristömme hyvinvoinnista. 

Vaihto- ja palautusoikeus: 

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksessa. Emme hyvitä palautuksesta aiheutuvia postikuluja. Kaikilla tuotteillamme on elinikäinen takuu.

Maksupalvelutarjoaja

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää. Maksuehtoihin voit tutustua tarkemmin linkistä: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Ota yhteyttä: info.meandmartina@gmail.com

Me & Martina

Y-tunnus: 3149848-9

Käkikatu 39

18130 Heinola

info.meandmartina@gmail.com

044 2817804