Info


Toimitushinnat ja -aika: Ilmainen toimitus! Toimitusaika 4-7 päivää. Jos tarvitset tilauksesi kiireellisesti, otathan yhteyttä info.meandmartina@gmail.com 

Oikean sormuskoon valinta: Suurin osa sormuksistamme on säädettäviä, joten esimerkiksi sormien turpoamisesta tai sormuksen lahjaksi antamisesta ei tarvitse huolehtia, kunhan käyttäjän koko osuu valitsemaanne kokoväliin. Alla olevasta taulukosta voit tarkistaa sormuskokosi. Suosittelemme mittaamiseen ompelumittaa, joka kiertyy helposti sormen ympäri. Voit myös kietoa langan löyhästi sormesi ympärille ja mitata langan pituuden. Langan tai mitan avulla saat laskettua sormesi ympärysmitan, jonka avulla löydät taulukosta omaa kokoasi parhaiten vastaavan sormuskoon. Kultasepänliikkeissä on myös sormusmittarenkaat joiden avulla saat kokeilla, miltä tietyn kokoinen sormus tuntuu sormessa. 

 

Korujen materiaali ja vastuullisuus: Kaikki korumme on valmistettu osittain kierrätetystä hopeasta. Käytämme laadukkaita keinohelmiä ja synteettisiä zirkonia-kiviä. Kaikki korumme on valmistettu Suomessa omalla verstaallamme. Pyrimme toimimaan mahdollisimman ekologisesti ja vastuullisesti, sillä haluamme osaltamme huolehtia ympäristömme hyvinvoinnista. 

Pakkaus: Korut toimitetaan laadukkaissa pahvikorurasioissa. Näin vältämme turhan muovin käyttöä. 

Vaihto- ja palautusoikeus: Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksessa. Emme hyvitä palautuksesta aiheutuvia postikuluja. 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Ota yhteyttä: info.meandmartina@gmail.com

Me & Martina

Y-tunnus: 2970269-8

Käkikatu 39

18130 Heinola

info.meandmartina@gmail.com